Share your experience

This page is only available in Dutch so far

Als je in 2017 of 2018 gesprekken met mij hebt gevoerd, wil ik je graag uitnodigen om het jaar te noemen waarin de eerste gesprekken hebben plaatsgevonden en hoe je het ervaren hebt.

Om alle betrokkenen te beschermen, worden reacties door mij gelezen voor ze gepubliceerd worden. Uit privacy overwegingen wordt je emailadres  niet weergegeven en natuurlijk mag je alleen je voornaam invullen.

Het is mogelijk om je ervaring uit te drukken met óf alleen een aantal sterren, maar het is natuurlijk veel fijner voor mij en voor mensen die overwegen met mij in zee te gaan, als je iets schrijft over hoe je het werken met mij hebt ervaren, en op wat voor manier onze gesprekken behulpzaam zijn geweest.

Average Rating: 5.0 out of 5 (19 votes)
5 stars
19
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Debby
Marcel Drilling

Burned out

Wat een fijne, diepgaande en professionele coach!
Yvette heeft mij enorm geholpen in het terugvinden van mijzelf en vooral dat ik oké ben zoals ik ben. Zij heeft mij het leven weer door een nieuwe (gezonde) bril laten zien.
Hiervoor ben ik haar dankbaar. Ik zou Yvette van harte aan iedereen aanraden. Na afloop van ieder gesprek was ik weer een stukje positiever, opgeluchter en opgewekter.

2 years ago
Cecilia
Marcel Drilling

Grateful

Yvette has a powerful yet not intimidating presence that signals safety and comfort. She helped me unfold my stories and I amazed how easy words were coming out of my mouth. I experienced talking to her as healing, as I came to acceptance of myself; that I am what I am and it is what it is. Her responses are nonjudgmental, understanding and yet grounded. I found myself more centred each time I left the practice. For that, I am grateful.

2 years ago
anoniem
Marcel Drilling

Levenscoach

Ik ken Yvette nu een aantal jaar en steeds blijkt weer dat ze mij een stukje verder kan helpen bij mijn levensreis. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om relaties, werk of geboorte, zo heb ik mogen ervaren. Na elk gesprek heb ik een sterk gevoel van vertrouwen in mezelf en voel ik me energiek.
Fijn om zo iemand ‘te hebben’.

2 years ago
monique
Marcel Drilling

opluchting

Voordat ik bij Yvette kwam zat ik vast met mezelf, voelde me vaak gejaagd, moe, onzeker en bang om mezelf te verliezen in slechte gewoontes vandaar dat ik hulp ben gaan zoeken en bij Yvette heb ik geleerd om minder zwaar naar mijn leven te kijken, nee durven zeggen zonder bang te zijn voor de consequenties, voor mezelf opkomen en leren loslaten. Ik voel me vrijer in mijn keuzes en sta steviger in mijn schoenen, ik kan deze ervaring iedereen aanraden die soms door de bomen het bos niet meer ziet. En wat Yvette betreft, ze is een enorm fijn mens met humor en zelfreflectie, ze stelt je meteen op je gemak, HEERLIJK!!

2 years ago
Ted
Marcel Drilling

Verbinding

Yvette stelde me vanaf de eerste minuut op mijn gemak en na onze eerste ontmoeting was het meteen goed. Ze geeft heldere inzichten door echt het gesprek aan te gaan. Ik heb nu een keuze gemaakt die ik dankzij haar inzichten heb durven maken. Ik kijk met een heel goed gevoel terug naar ons traject Yvette, ik voel me vrijer.

2 years ago
chaja
Marcel Drilling

Yvette heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met yvette’s positieve houding en uitstraling werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had ook echt het gevoel dat wij samen aan de slag gingen en al snel leerde ik dat ik niet zo streng voor mij zelf hoef te zijn.

2 years ago
Rik
Marcel Drilling

Oordelen

Yvette, ik heb onze gesprekken altijd als zeer prettig en verrijkend ervaren. Alleen al daarom ben je voor mij van grote waarde.

Dank daarvoor.

2 years ago
Dirk de Vries
Marcel Drilling

rust

Na het stoppen van een lange relatie werd ik over vallen door emoties met jaloezie en pijn.
Ik wilde antwoorden op mijn ” waarom is dit gebeurd ” vragen.
Onze gesprekken brengen rust in mijn hoofd en zijn een reis door mijn denken.
Niet alle vragen hebben een antwoord nodig.
Het verwerken heeft nog tijd nodig maar er loopt energie doorheen.
Ik ben dankbaar.

Dirk

2 years ago
Niek
Marcel Drilling

Zonder licht geen geluid, zonder wandelen geen rust. Met Yvette voel je je lichter worden, wordt de nacht vanzelf dag.
Haar balans straalt vanzelf op je neer en ze neemt je mee op de golven van je eigen inspiratie zonder haar mening aan je op te dringen. Wat een goddelijk mens. En als Healer verstaat ze ook haar mannetje. Ik draag je op handen Yvette!

2 years ago
Marianne
Marcel Drilling

Rust

De gesprekken met Yvette,,hebben mij weer rust en ruimte gegeven in mijn hoofd en heb geleerd om gebeurtenissen te aanvaarden zoals ze zijn.
De manier waarop Yvette je laat inzien hoe hiermee om te gaan is helder en duidelijk.
Voelde me vanaf het eerste moment op mijn gemak.
Heb het als zeer prettig en verrijkend ervaren.
Ook om naar mezelf te kijken als mens.

1 year ago
Dirk
Marcel Drilling

Yvette heeft mij uitstekend geholpen in een aantal vraagstukken waar ik in mijn werk en thuis mee rond liep. In een persoonlijke benadering luistert Yvette met scherpe aandacht. Ze heeft mij geholpen om nieuw licht op een aantal zaken te laten schijnen en helpt met het verankeren van inzichten, bijvoorbeeld met verwijzingen naar boeken, muziek en films. Mijn sessies met Yvette zijn erg rijk geweest en hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en inzichten over anderen en mijzelf. Een aantal “thema’s” die zomaar aan bod kunnen komen: jezelf accepteren, luchtigheid en zwaarte, wie wil je worden, het ervaren van werkdruk en dingen moeten, een bank uitkiezen, of naar je eigen (lijf) luisteren. Schitterend!

1 year ago
Dario
Marcel Drilling

Vertrouwen

Ik stond niet open om mij door iemand te laten helpen met de vraagstukken waarmee ik rondliep en in de neerwaartse spiraal waarin ik zat. “Ik kom er zelf wel uit” dacht ik.
Ik realiseerde mij dat ik het niet alleen kon en na wat speurwerk kwam ik bij Yvette terecht. Met name ook door de positieve beschrijving van klanten over Yvette heeft mij doen besluiten de stap te nemen.
Ik ben enorm blij de stap gezet te hebben. Yvette heeft mij dingen doen inzien en gedachte’s laten ontvouwen waar ik alleen nooit was uitgekomen. Yvette veroordeeld en beoordeeld niet. Ze luistert en praat met je om jouw de kans te geven om zelf tot nieuwe inzichten te komen. daarom praat het ook zo makkelijk met haar. Humor is wat zij ook heeft en gebruikt. Dat maakt het allemaal zo makkelijk om met haar te praten en haar hulp te accepteren en voelen dat het beter met je/mij gaat.
Jezelf en je daden accepteren dat heb ik geleerd. Niks is goed of fout…het is soms anders dan je denkt of ziet.
Dank je wel Yvette. Couldnt have done it without you !!

1 year ago
Yvette
Marcel Drilling

waardevolle naamgenoot!

Veel geleerd tijdens onze gesprekken, rust en vertrouwen maar ook realiteit een fijn mens ben je ! En een mooie praktijkruimte !
Bedankt voor alle wijsheid !!

12 months ago
Caroline vL
Marcel Drilling

Een luisterend oor en een steuntje in de rug

Tijdens de opnamen van een televisieprogramma kwam ik er achter hoe zeer stress van invloed kan zijn op lichamelijke klachten. Terwijl op enig moment mijn gezondheid fysiek verbeterde, realiseerde ik mij dat optimaal gezond worden ook betekende mijn emotionele leven onder de loep te nemen. Op aanraden van een gerespecteerde collega heb ik met Yvette een afspraak gemaakt. Al direct in het eerste gesprek merkte ik dat ik goed naar haar kon luisteren. Zij stelde mij vragen die mij bij een soort van bottom line liet uitkomen. Toen ik in staat was om dit zogenaamde basisvraagstuk te adresseren, heb ik in de gesprekken die wij voerden stukjes bij beetjes ook het fundament van mijn emotionele gezondheid kunnen verstevigen.

Wat mij in haar aanpak zo aanspreekt is dat Yvette – behalve heel goed luisteren, want niets ontgaat haar – mijn woorden soms in een radicaal ander perspectief kan plaatsen. Hierdoor zie ik mijn eigen (on)logica en kan ik dit ombuigen naar praktische handvatten. Ik ben erg blij met het traject dat ik bij haar heb gelopen en maak graag van de gelegenheid gebruik af en toe met haar te reflecteren op zaken die mij bezig houden. Ik ga niet meer doormodderen door te denken dat ik het allemaal zelf wel in mijn eentje kan. Een gesprekspartner zoals Yvette is zoveel effectiever dan het allemaal zelf uit te denken.

11 months ago
Mirjam van der L.
Marcel Drilling

Yvette is een geoefende en rustige luisteraar, kan goed mijn gedachten en woordenbrij ontvlechten en doeltreffende vragen stellen waardoor ik weer een stap verder kom. Ik wens velen dit soort verhelderende gesprekken toe, zo af en toe in het leven. Dat scheelt een hoop ziel- en hersenkraken.

5 months ago
Charlaine
Marcel Drilling

Ik heb de gesprekken met Yvette als zeer veilig, vertrouwd en verhelderend ervaren.
Ze kan goed luisteren en heeft me geholpen de zin van de onzin te scheiden.
De kracht zit al in jezelf, Yvette kan je helpen om los te laten wat je niet meer nodig hebt.

1 month ago
Yvonne
Marcel Drilling

Verhelderend

Heb je de neiging om de oplossing te zoeken in zelfhulpboeken (waarbij je de oefeningen voor het gemak overslaat)? Kom je jaren later tot de conclusie dat je zo niet verder komt? Probeer dan eens de no nonsense aanpak van Yvette. Uiteindelijk moet je het nog steeds zelf doen. Yvette lost het echt niet voor je op, maar stelt op het juiste moment de juiste vragen en deelt eigen ervaringen die je aan het denken zetten. Over ingesleten patronen en overtuigingen. Dat leidt tot verhelderende inzichten.

1 month ago
Carolina
Marcel Drilling

realiteit

Omdat ik geen “super woman” bent, vind ik dat af en toe hulp mag vragen. Yvette is het de juiste persoon!
Ze help je je enige pad terug te vinden. Een fijne gevoel… op eens alles klopt in mijn leven.

Waardevolle tijd!
Dankbaar

4 weeks ago
Antoinette
Marcel Drilling

Professioneel en warm

Yvette ken ik inmiddels twintig jaar. In die twintig jaar ben ik drie keer bij haar in therapie geweest. De reden waarom wisselde. Van dertiger die worstelde met hoe verder op privégebied tot vijftiger die vast zat op haar werk.
Yvette heeft alle keren gezorgd dat ik weer door kon, door te luisteren, de juiste vragen te stellen. Als ik bij haar de deur uit liep voelde ik me altijd een stukje lichter. Ook de ruimte waarin ze werkt, werkt daaraan mee. Je voelt je daar meteen thuis, heel fijn.
Het is prettig te weten dat Yvette er is om op terug te vallen en ik beveel Yvette bij iedereen aan die het even niet meer alleen kan.

3 weeks ago
Josca
Marcel Drilling

Kaartenhuis

Mijn kaartenhuis stortte enigszins in, bij Yvette heb ik de uitgang en opbouw weer hervonden. Ik had geen idee waarom ik zo onrustig was en iedere keer tegen dezelfde muur stuitte, Yvette zegt maar 1 raak woord 1 rake zin waardoor je aan het denken gezet wordt, 2 weken later ben je al weer een stukje verder en begreep ik waar ik mee bezig was. Inmiddels staat mijn kaartenhuis weer, veel dank Yvette.

4 days ago

Review [product_name].

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wat zeggen cliënten over Yvette ?

Hieronder vind je een aantal reacties van cliënten die in het afgelopen jaren bij mij zijn geweest. Daarnaast kun je hier ook reacties en ratings over mij lezen door LinkedIn gebruikers. Met ingang 2017 hebben we een mogelijkheid gemaakt op de website waar mijn gesprekspartners zelf hun ervaringen bij mij kunnen opschrijven. Ik nodig je dan ook graag uit om hier jouw ervaring bij mij op te schrijven.

Individuele hulpverlening

“Yvette beschikt over de unieke gave om in te schatten wat echt goed voor je is. Yvette gaat veel verder dan alleen luisteren, praten en analyseren – voor haar is alles wat met jou te maken heeft even belangrijk. Daardoor  is Yvette, voor mij, bij uitstek een echte professional die waarde aan je leven toevoegt. Zonder enige twijfel raad ik iedereen aan om eens met Yvette te gaan praten.”

All the best,


Patrick

“Yvette is een onconventionele coach. Ze schept een prettige en persoonlijke context, stelt de juiste vragen en is wars van oordelen. Mijn gesprekken met haar zijn altijd verhelderend en bevrijdend.”
Roel
Relatietherapie

“Toen het tussen ons niet goed meer ging, hebben Dirk en ik hulp bij Yvette gezocht. We hebben voor haar gekozen omdat Yvette onder meer met EFT werkt.

Yvette heeft alle kennis, methodieken en ervaring in huis en weet die met souplesse te hanteren. Wat me zo goed heeft gedaan in de sessies met haar is dat er veel ruimte is voor wat er op het moment speelt.  Dat werkte uitstekend voor Dirk en mij. 

Yvette ‘ziet’ je echt, ziet wie je bent. Dat doet ze met warmte, respect, bemoediging en humor. Al na het eerste gesprek merkten Dirk en ik een positieve verandering. We konden met elkaar praten zonder direct in onze routines te vervallen. En na een 4-tal gesprekken kwamen we tot de conclusie dat er weer genoeg fundament is tussen ons om samen verder gaan.”
Nicolette A.

Coaching

“Ik heb gedurende een aantal jaren met Yvette gewerkt.  Yvette heeft het vermogen om al heel snel tot de kern van de coachingsvraag door te dringen. Door haar schat aan ervaring, een hollistische coachingsstijl maar ook – wat ik noem – een ‘twee benen op de grond” benadering, zijn de sessies met Yvette bijzonder te noemen. Zij weet me uit te dagen waar dat moet, helpt me om mijn vraagstukken van een hele andere kant te bekijken en helpt me om het juiste perspectief te vinden. Er gaat geen sessie voorbij zonder humor en een flinke dosis relativering. Ik kan Yvette van harte aanbevelen.”
Carl

lieveheersbeestje

Hier kun je laten weten hoe je ervaringen bij Yvette zijn geweest.

Average Rating: 5.0 out of 5 (19 votes)
5 stars
19
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Debby
Marcel Drilling

Burned out

Wat een fijne, diepgaande en professionele coach!
Yvette heeft mij enorm geholpen in het terugvinden van mijzelf en vooral dat ik oké ben zoals ik ben. Zij heeft mij het leven weer door een nieuwe (gezonde) bril laten zien.
Hiervoor ben ik haar dankbaar. Ik zou Yvette van harte aan iedereen aanraden. Na afloop van ieder gesprek was ik weer een stukje positiever, opgeluchter en opgewekter.

2 years ago
Cecilia
Marcel Drilling

Grateful

Yvette has a powerful yet not intimidating presence that signals safety and comfort. She helped me unfold my stories and I amazed how easy words were coming out of my mouth. I experienced talking to her as healing, as I came to acceptance of myself; that I am what I am and it is what it is. Her responses are nonjudgmental, understanding and yet grounded. I found myself more centred each time I left the practice. For that, I am grateful.

2 years ago
anoniem
Marcel Drilling

Levenscoach

Ik ken Yvette nu een aantal jaar en steeds blijkt weer dat ze mij een stukje verder kan helpen bij mijn levensreis. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om relaties, werk of geboorte, zo heb ik mogen ervaren. Na elk gesprek heb ik een sterk gevoel van vertrouwen in mezelf en voel ik me energiek.
Fijn om zo iemand ‘te hebben’.

2 years ago
monique
Marcel Drilling

opluchting

Voordat ik bij Yvette kwam zat ik vast met mezelf, voelde me vaak gejaagd, moe, onzeker en bang om mezelf te verliezen in slechte gewoontes vandaar dat ik hulp ben gaan zoeken en bij Yvette heb ik geleerd om minder zwaar naar mijn leven te kijken, nee durven zeggen zonder bang te zijn voor de consequenties, voor mezelf opkomen en leren loslaten. Ik voel me vrijer in mijn keuzes en sta steviger in mijn schoenen, ik kan deze ervaring iedereen aanraden die soms door de bomen het bos niet meer ziet. En wat Yvette betreft, ze is een enorm fijn mens met humor en zelfreflectie, ze stelt je meteen op je gemak, HEERLIJK!!

2 years ago
Ted
Marcel Drilling

Verbinding

Yvette stelde me vanaf de eerste minuut op mijn gemak en na onze eerste ontmoeting was het meteen goed. Ze geeft heldere inzichten door echt het gesprek aan te gaan. Ik heb nu een keuze gemaakt die ik dankzij haar inzichten heb durven maken. Ik kijk met een heel goed gevoel terug naar ons traject Yvette, ik voel me vrijer.

2 years ago
chaja
Marcel Drilling

Yvette heeft iets bijzonders wat je meteen op je gemak stelt. De resultaatgerichte behandeling in combinatie met yvette’s positieve houding en uitstraling werkte ontzettend motiverend voor mij. Ik had ook echt het gevoel dat wij samen aan de slag gingen en al snel leerde ik dat ik niet zo streng voor mij zelf hoef te zijn.

2 years ago
Rik
Marcel Drilling

Oordelen

Yvette, ik heb onze gesprekken altijd als zeer prettig en verrijkend ervaren. Alleen al daarom ben je voor mij van grote waarde.

Dank daarvoor.

2 years ago
Dirk de Vries
Marcel Drilling

rust

Na het stoppen van een lange relatie werd ik over vallen door emoties met jaloezie en pijn.
Ik wilde antwoorden op mijn ” waarom is dit gebeurd ” vragen.
Onze gesprekken brengen rust in mijn hoofd en zijn een reis door mijn denken.
Niet alle vragen hebben een antwoord nodig.
Het verwerken heeft nog tijd nodig maar er loopt energie doorheen.
Ik ben dankbaar.

Dirk

2 years ago
Niek
Marcel Drilling

Zonder licht geen geluid, zonder wandelen geen rust. Met Yvette voel je je lichter worden, wordt de nacht vanzelf dag.
Haar balans straalt vanzelf op je neer en ze neemt je mee op de golven van je eigen inspiratie zonder haar mening aan je op te dringen. Wat een goddelijk mens. En als Healer verstaat ze ook haar mannetje. Ik draag je op handen Yvette!

2 years ago
Marianne
Marcel Drilling

Rust

De gesprekken met Yvette,,hebben mij weer rust en ruimte gegeven in mijn hoofd en heb geleerd om gebeurtenissen te aanvaarden zoals ze zijn.
De manier waarop Yvette je laat inzien hoe hiermee om te gaan is helder en duidelijk.
Voelde me vanaf het eerste moment op mijn gemak.
Heb het als zeer prettig en verrijkend ervaren.
Ook om naar mezelf te kijken als mens.

1 year ago
Dirk
Marcel Drilling

Yvette heeft mij uitstekend geholpen in een aantal vraagstukken waar ik in mijn werk en thuis mee rond liep. In een persoonlijke benadering luistert Yvette met scherpe aandacht. Ze heeft mij geholpen om nieuw licht op een aantal zaken te laten schijnen en helpt met het verankeren van inzichten, bijvoorbeeld met verwijzingen naar boeken, muziek en films. Mijn sessies met Yvette zijn erg rijk geweest en hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en inzichten over anderen en mijzelf. Een aantal “thema’s” die zomaar aan bod kunnen komen: jezelf accepteren, luchtigheid en zwaarte, wie wil je worden, het ervaren van werkdruk en dingen moeten, een bank uitkiezen, of naar je eigen (lijf) luisteren. Schitterend!

1 year ago
Dario
Marcel Drilling

Vertrouwen

Ik stond niet open om mij door iemand te laten helpen met de vraagstukken waarmee ik rondliep en in de neerwaartse spiraal waarin ik zat. “Ik kom er zelf wel uit” dacht ik.
Ik realiseerde mij dat ik het niet alleen kon en na wat speurwerk kwam ik bij Yvette terecht. Met name ook door de positieve beschrijving van klanten over Yvette heeft mij doen besluiten de stap te nemen.
Ik ben enorm blij de stap gezet te hebben. Yvette heeft mij dingen doen inzien en gedachte’s laten ontvouwen waar ik alleen nooit was uitgekomen. Yvette veroordeeld en beoordeeld niet. Ze luistert en praat met je om jouw de kans te geven om zelf tot nieuwe inzichten te komen. daarom praat het ook zo makkelijk met haar. Humor is wat zij ook heeft en gebruikt. Dat maakt het allemaal zo makkelijk om met haar te praten en haar hulp te accepteren en voelen dat het beter met je/mij gaat.
Jezelf en je daden accepteren dat heb ik geleerd. Niks is goed of fout…het is soms anders dan je denkt of ziet.
Dank je wel Yvette. Couldnt have done it without you !!

1 year ago
Yvette
Marcel Drilling

waardevolle naamgenoot!

Veel geleerd tijdens onze gesprekken, rust en vertrouwen maar ook realiteit een fijn mens ben je ! En een mooie praktijkruimte !
Bedankt voor alle wijsheid !!

12 months ago
Caroline vL
Marcel Drilling

Een luisterend oor en een steuntje in de rug

Tijdens de opnamen van een televisieprogramma kwam ik er achter hoe zeer stress van invloed kan zijn op lichamelijke klachten. Terwijl op enig moment mijn gezondheid fysiek verbeterde, realiseerde ik mij dat optimaal gezond worden ook betekende mijn emotionele leven onder de loep te nemen. Op aanraden van een gerespecteerde collega heb ik met Yvette een afspraak gemaakt. Al direct in het eerste gesprek merkte ik dat ik goed naar haar kon luisteren. Zij stelde mij vragen die mij bij een soort van bottom line liet uitkomen. Toen ik in staat was om dit zogenaamde basisvraagstuk te adresseren, heb ik in de gesprekken die wij voerden stukjes bij beetjes ook het fundament van mijn emotionele gezondheid kunnen verstevigen.

Wat mij in haar aanpak zo aanspreekt is dat Yvette – behalve heel goed luisteren, want niets ontgaat haar – mijn woorden soms in een radicaal ander perspectief kan plaatsen. Hierdoor zie ik mijn eigen (on)logica en kan ik dit ombuigen naar praktische handvatten. Ik ben erg blij met het traject dat ik bij haar heb gelopen en maak graag van de gelegenheid gebruik af en toe met haar te reflecteren op zaken die mij bezig houden. Ik ga niet meer doormodderen door te denken dat ik het allemaal zelf wel in mijn eentje kan. Een gesprekspartner zoals Yvette is zoveel effectiever dan het allemaal zelf uit te denken.

11 months ago
Mirjam van der L.
Marcel Drilling

Yvette is een geoefende en rustige luisteraar, kan goed mijn gedachten en woordenbrij ontvlechten en doeltreffende vragen stellen waardoor ik weer een stap verder kom. Ik wens velen dit soort verhelderende gesprekken toe, zo af en toe in het leven. Dat scheelt een hoop ziel- en hersenkraken.

5 months ago
Charlaine
Marcel Drilling

Ik heb de gesprekken met Yvette als zeer veilig, vertrouwd en verhelderend ervaren.
Ze kan goed luisteren en heeft me geholpen de zin van de onzin te scheiden.
De kracht zit al in jezelf, Yvette kan je helpen om los te laten wat je niet meer nodig hebt.

1 month ago
Yvonne
Marcel Drilling

Verhelderend

Heb je de neiging om de oplossing te zoeken in zelfhulpboeken (waarbij je de oefeningen voor het gemak overslaat)? Kom je jaren later tot de conclusie dat je zo niet verder komt? Probeer dan eens de no nonsense aanpak van Yvette. Uiteindelijk moet je het nog steeds zelf doen. Yvette lost het echt niet voor je op, maar stelt op het juiste moment de juiste vragen en deelt eigen ervaringen die je aan het denken zetten. Over ingesleten patronen en overtuigingen. Dat leidt tot verhelderende inzichten.

1 month ago
Carolina
Marcel Drilling

realiteit

Omdat ik geen “super woman” bent, vind ik dat af en toe hulp mag vragen. Yvette is het de juiste persoon!
Ze help je je enige pad terug te vinden. Een fijne gevoel… op eens alles klopt in mijn leven.

Waardevolle tijd!
Dankbaar

4 weeks ago
Antoinette
Marcel Drilling

Professioneel en warm

Yvette ken ik inmiddels twintig jaar. In die twintig jaar ben ik drie keer bij haar in therapie geweest. De reden waarom wisselde. Van dertiger die worstelde met hoe verder op privégebied tot vijftiger die vast zat op haar werk.
Yvette heeft alle keren gezorgd dat ik weer door kon, door te luisteren, de juiste vragen te stellen. Als ik bij haar de deur uit liep voelde ik me altijd een stukje lichter. Ook de ruimte waarin ze werkt, werkt daaraan mee. Je voelt je daar meteen thuis, heel fijn.
Het is prettig te weten dat Yvette er is om op terug te vallen en ik beveel Yvette bij iedereen aan die het even niet meer alleen kan.

3 weeks ago
Josca
Marcel Drilling

Kaartenhuis

Mijn kaartenhuis stortte enigszins in, bij Yvette heb ik de uitgang en opbouw weer hervonden. Ik had geen idee waarom ik zo onrustig was en iedere keer tegen dezelfde muur stuitte, Yvette zegt maar 1 raak woord 1 rake zin waardoor je aan het denken gezet wordt, 2 weken later ben je al weer een stukje verder en begreep ik waar ik mee bezig was. Inmiddels staat mijn kaartenhuis weer, veel dank Yvette.

4 days ago

Review [product_name].

Your email address will not be published. Required fields are marked *