Ervaring delen

Als je in 2023 gesprekken met mij hebt gevoerd, wil ik je graag uitnodigen om het jaar te noemen waarin de eerste gesprekken hebben plaatsgevonden en hoe je het ervaren hebt.

Om alle betrokkenen te beschermen, worden reacties door mij gelezen voor ze gepubliceerd worden. Uit privacy overwegingen wordt je emailadres niet weergegeven en natuurlijk mag je alleen je voornaam invullen.

Het is mogelijk om je ervaring uit te drukken met óf alleen een aantal sterren, maar het is natuurlijk veel fijner voor mij en voor mensen die overwegen met mij in zee te gaan, als je iets schrijft over hoe je het werken met mij hebt ervaren, en op wat voor manier onze gesprekken behulpzaam zijn geweest.

Gemiddelde score: 4.9 uit 5 (26 stemmen)
5 sterren
23
4 sterren
3
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Anoniem
Marcel Drilling

Weer in mijn eigen kracht

Het begon met een burn-out, waar ik weigerde aan toe te geven. Totdat Yvette me het inzicht gaf, om er aan te werken. Hoe moeilijk en pijnlijk ook. Zij durfde me te confronteren met mijzelf. Gaandeweg kwamen er (onverwacht) meer hobbels bij, waardoor ik een lange periode sessies heb gevolgd bij Yvette. Intensieve wandelingen, waardoor ik uiteindelijk de kracht heb teruggevonden. Ik ben tot de bodem gekomen en heb weer kunnen opbouwen dankzij Yvette. Daar ben ik haar dankbaar voor.

6 maanden geleden
John
Marcel Drilling

In huiselijke sfeer

Bij Yvette voel je, je gelijk op je gemak, of je elkaar al jaren kent!
Door haar openheid en toegankelijkheid kun je met gemak je verhalen aan haar kwijt.
Door af en toe als het weer het toelaat een wandeling over de hei toemaken en te genieten van de natuur, draagt dat bij tot ontspannen gesprekken!!
Waarin ze je af en toe een spiegel voorhoudt dat je aan het denken zet en jij jouw situatie anders gaat zien!
Een top vrouw dank je wel Yvette.

6 maanden geleden
Mariëtte
Marcel Drilling

Mooie stappen (op de hei)

Als mens en therapeut is Yvette een heel plezierig persoon. Ze laat je in de spiegel kijken, zodat andere perspectieven en nieuwe inzichten kunnen ontstaan. Haar geduld, compassie en medemenselijkheid maakten dat ik wijzer, blijer en veerkrachtiger uit dit traject ben gekomen. Dank, Yvette!

7 maanden geleden
Naomi
Marcel Drilling

Wandelen....

Na dat alles veranderde in mijn leven resp. rouw, ziekte, carrière. Is Yvette met mij samen een jaar gaan wandelen. Letterlijk en figuurlijk. De soms bijna filosofische gesprekken wisselde af met humor, inzichten en realiteit. Helderheid en compassie waren steeds aanwezig. Ook het gevoel dat ik “in the lead” ben, heb ik als prettig ervaren. Ik heb geen enkele keer tegen een wandeling opgezeten dus zelf met regen was het louterend! Dank.

7 maanden geleden
Anoniem
Marcel Drilling

Geweldig & fijn

Yvette laat je gelijk op je gemak voelen, luistert goed en weet ook meteen wat er speelt. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen waar ik nu al veel aan heb. Daarnaast heeft ze humor en het is heerlijk om tijdens de sessie te wandelen op de hei om zo ook weer tot andere gesprekken / inzichten te komen. Ze deelt daarnaast ook anekdotes, liedjes & eigen ervaringen uit haar leven. Kortom: ik raad haar zeer aan. Yvette, bedankt voor alle fijne & bijzondere gesprekken!

8 maanden geleden
Jolijn
Marcel Drilling

Ik heb hele fijne gesprekken gehad met Yvette. Ik voelde me gelijk enorm op mijn gemak. Ik sta sterker in het leven en ik ben haar daar heel dankbaar voor! Ik persoonlijk vond het erg fijn om tijdens onze gesprekken een mooie wandeling te maken op de heide. Yvette is zeker een aanrader!

10 maanden geleden
Hanneke
Marcel Drilling

inzicht & praktische tips

Yvette is een heel warm mens dus het klikte meteen. Omdat ze zo goed luistert, wist ze steeds feilloos tot de kern te komen.
Door haar heb ik ontdekt hoeveel vaststaande ideeën ik over mezelf had en ze heeft me geholpen om die los te laten of de dingen minstens eens van een heel andere kant te bekijken. Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en ontdekt dat de dingen soms heel anders zijn dan ze lijken.
Daarnaast kan Yvette die inzichten heel goed vertalen naar praktische tips voor het dagelijks leven die me echt verder hebben geholpen.
Een absolute aanrader dus!

10 maanden geleden
Mariia
Marcel Drilling

De titel van je beoordeling

I found Yvette last year, when I was going through a difficult time in my life, full of anger, overflown with all kind of emotions, on the verge of breaking down or blowing up… I was not feeling myself anymore.

It was a difficult journey to become whole and complete again, and I could not wish for a better guide than Yvette. She helped me to accept changes and realise that life goes on. Even when it seems like the world is ending.
Yvette is a great specialist, with an amazing ability to ask right questions in the right moment and guide you to the impactful insights about yourself and your behavioural patterns. She is supportive, but also is not afraid to call you out when you are spiralling, being petty or getting stuck. Oh, and bonus plus, you get to do some walking during the sessions and if you are lucky enough, you can even spot fluffy cows or deers 😀

If you are looking for a specialist to help you out with whatever mental struggle you have, reach out to Yvette as I did. She helped me a lot, and I hope she can help you too.

10 maanden geleden
Cas
Marcel Drilling

Fijn

Vanaf het eerste moment had ik een fijne klik met Yvette. Ze is recht voor haar raap, maar dat was precies wat ik nodig had.
Fijne steun en zij heeft mij erg goed door een zware periode heen begeleid, bedankt Yvette!

1 jaar geleden
Christian
Marcel Drilling

Inzichten

Vanaf het allereerste moment voelde ik mij bij Yvette vertrouwd. Haar werkmethode en haar praktijk gaven mij een plek om mijzelf te zijn en ook om met mijzelf aan het werk te gaan. Yvette leerde mij mijn emoties te herkennen en om er mee om te gaan. Terugkijkend klinkt het misschien als een open deur, maar ik kan het niet anders omschrijven als een reis, een hele mooie reis.

Later kon en mocht ook mijn partner in de sessies worden betrokken waardoor wij als team een stuk sterker zijn geworden en elkaar veel beter begrijpen.

Ook al was voor mij de aanleiding van deze reis misschien niet prettig, ik had hem met wat ik heb geleerd niet willen missen. Het helpt mij elk uur van de dag nog.

2 jaar geleden
Anoniem
Marcel Drilling

Dankbaar!

Ik kwam bij Yvette terecht omdat ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen weer een beetje rust in mijn leven te krijgen. Mijn relatie verliep stroef en ik zat niet lekker in mijn vel. Na de eerste sessie was ik al wijzer dan de 3 sessies die ik eerder had gehad bij een andere psycholoog. Waar zij meepraatte met mijn problemen was Yvette direct heel eerlijk naar mij en ook nuchter waardoor ik ineens heel anders naar bepaalde situaties ging kijken en daar dus ook veel rustiger mee om kon gaan. Zo ontzettend fijn.

Haar professionaliteit en kennis zijn fantastisch, maar vooral ook mooi dat ze je op een prettige en hele natuurlijke manier een spiegel voorhoudt.
Ik zie haar echt als een soort levenscoach met wie je bepaalde obstakels kunt overwinnen.
Een absolute aanrader!

2 jaar geleden
Laura van Achterbergh
Marcel Drilling

Scheiding

Tijdens een scheiding komt er best wat op je af.
Ik raakte het overzicht volledig kwijt en kwam bij Yvette terecht.

Ik vroeg haar om wat handvatten om door te kunnen.
Ipv van doorgaan liet zij mij op de rem te trappen.
Bewust te worden van het hier en nu.

Kijken naar wat je hebt Ipv van naar wat je moet (van jezelf)

Zeer kundige en intelligente vrouw waar ik heel veel aan heb gehad.

Bedankt voor de handvaten

3 jaar geleden
mara
Marcel Drilling

Ik heb Yvette ervaren als enorm kundig, professioneel , aardig, betrokken, en veilig. De sessies met haar zijn van grote waarde voor mij. Ze heeft me heldere inzichten gegeven. Ik zou Yvette aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Yvette

4 jaar geleden
Sam
Marcel Drilling

Ik ben heel blij dat ik ervoor heb gekozen om naar een psycholoog te gaan. Yvette heeft mij geholpen om meer tot rust te komen en sterker in mijn schoenen te staan.

Yvette heeft een hele rustige en redelijke maar sterke uitstraling. Ze heeft mij heel erg geholpen om de dingen waar ik me zorgen over maakte anders in te zien en te relativeren. Ik kan Yvette iedereen aanraden, ze heeft mij altijd een heel veilig en vriendelijk gevoel gegeven.

4 jaar geleden
Mirjam Gadellaa
Marcel Drilling

Zelfinzicht

Yvette heeft mij geholpen mij sombere gevoelens een plek te geven. Samen hebben we gezocht wat de oorzaken hier van waren. Met haar hulp heb ik meer zelfinzicht gekregen en kan ik weer verder op weg gaan op het pad van verandering.
Ze heeft mij geprikkeld om na te denken over mijn eigen rol. De sfeer was prettig en vertrouwd. Ik beveel haar van harte aan en ben dankbaar voor haar hulp. Ben het leven weer wat positiever gaan zien.

4 jaar geleden
marijke
Marcel Drilling

prima

3 gesprekken:
prettig
intensief
to the point
verhelderend
enkele goede handvaten aangereikt
ik ben er weer!!

4 jaar geleden
Yolan
Marcel Drilling

Warm persoon!

Yvette werd mij aangeraden door een persoon die haar ook had geholpen en uit haar verhaal maakte ik op, dat zou een goed stap zijn voor mij zijn om uit het diepe dal te komen waar ik op dat moment in zat en zelf niet wist wat ik eraan kon doen of hoe nu verder.
Yvette heeft alles aangedragen wat ik nodig had, van boeken (Burn-Out dagboek van Maaike Hartjes), boeken van Brene Brown en zelf een boek over een dier in het bos), tot inzicht, herkenning, wandelen en nog veel meer.
Wat ook fijn is dat Yvette haar eigen leven ook met je deelt, dat maakt haar zeer bijzonder.
Yvette….. dank voor alle gesprekken!
Lieve groet

4 jaar geleden
MH
Marcel Drilling

Fijn!

Ik heb jou, Yvette gekozen omdat ik zeker wist dat je mij als geen ander zou begrijpen. Worstelen met het verleden en je dan pas jaren later realiseren dat dit van invloed is op het leven van nu. Daar een weg in willen vinden. je hebt mij bij de hand genomen in dit proces en mij handvatten en richting aangegeven voor verder zelfonderzoek. Daardoor vond ik herkenning en inzicht en daardoor weer acceptatie. Je hebt mij doen groeien in zelfvertrouwen. Door jouw eigen ervaringen te delen voelde je eerder als familie van mij dan “zakelijke” gesprekspartner. Dank je voor dit mooie levensavontuur!

4 jaar geleden
Ylona Heijgelen
Marcel Drilling

Geweldig mens!

Yvette was vanaf het eerste moment van kennismaken open, direct en humoristisch. Ik had hulp nodig om zicht te krijgen op bepaalde patronen, denkwijzen op verschillende fronten in mijn leven. Yvette had snel door waar de knel punten zaten en dmv haar coaching ben ik na vijf intensieve gesprekken van anderhalf uur met een heel goed gevoel de deur weer uit gewandeld. Echter…. De deur van Yvette staat altijd open, evenals haar zeer prettige helpende hand en hart.
Bedankt Lieve Yvette!!!!

4 jaar geleden
Roeland
Marcel Drilling

Top

Mijn ervaring met Yvette:
– Ze had oog voor mijn gezinshistorie
– Ze durfde confronterende vragen te stellen, waardoor ik uit mijn comfortzone kon komen
– Ze had oog voor mijn religieuze achtergrond en liet die een rol spelen in de gesprekken
– Ze was invoelend met betrekking tot de situatie waar ik tegen aan ben gelopen
– Ze bracht haar eigen ervaringen in, altijd met het doel om mij ervan te laten leren
– Ze zorgde voor een ontspannen, vriendelijke en gezellige sfeer in de gesprekskamer
– Ze communiceerde helder over haar aanpak
Heel erg bedankt voor je hulp, Yvette.

5 jaar geleden
BK
Marcel Drilling

Inzicht

Hele prettige samenwerking gehad met Yvette het afgelopen jaar. Ze heeft mij vaak aan het denken gezet en zo veel inzichten verschaft waar ik wat mee kon. Onze gesprekken waren verhelderend en constructief in een periode waarin ik het ongelofelijk hard nodig had. Ben haar erg dankbaar en kan haar van harte aanraden!

5 jaar geleden
Jacqueline
Marcel Drilling

Drie keer is scheepsrecht?! 🙂

Aangezien er de afgelopen 3 jaar veel heftige dingen achter elkaar waren gebeurd in mijn leven (verlies vader, oom, gezondheid) had ik te weinig/geen tijd genomen om dit te verwerken. Ik kende Yvette van behandeling in het verleden en toen ik erachter kwam dat ik hulp nodig had, was het niet moeilijk te besluiten om bij Yvette aan te kloppen. Door haar luisterende houding, haar nuchtere kijk op het leven en de nodige dosis humor heb ik alles een plek mogen geven en kan ik alles weer beter relativeren. Ook voor de toekomst heb ik van haar goede richtlijnen gekregen om tijd voor mijzelf te nemen en te ontspannen. Ik kan daarom Yvette van harte aanbevelen in welke situatie je ook zit! Wederom bedankt Yvette!!!

5 jaar geleden
J&M
Marcel Drilling

Wijsheid en humor

Yvette heeft ons met veel wijsheid en humor in een lastige periode in onze relatie geholpen om elkaar met meer zachtheid en begrip te zien. Waarbij de lastige vragen overigens niet vermeden werden. Yvette kan zonder oordeel boven tafel halen waar het voor ieder werkelijk om gaat en dat waar nodig ‘vertalen’ voor de ander.

5 jaar geleden
Iris
Marcel Drilling

Burn-out

Ik kwam bij Yvette terecht naar doorverwijzing van mijn huisarts ter behandeling van een burn-out. Toen ik bij Yvette terecht kwam wilde ik zelf nog niet inzien dat ik echt ziek was, maar Yvette heeft mij geleerd dat het wel degelijk gerechtvaardigd en nodig was dat ik mijn rust ging nemen, mijn leven ging vertragen, en zelf meer ruimte in ging nemen. Ook bespraken we de achterliggende redenen van -zo bleek – al op jonge leeftijd aangeleerde gedrag. Nog nooit had ik in mijn leven hier zo bij stil gestaan. Ik ben er nog niet, maar kijk erg positief naar de toekomst, en zal Yvette’s tips om te vertragen met me meenemen.

6 jaar geleden
anoniem
Marcel Drilling

burnout

Ik was altijd moe, overprikkeld en continu boos op alles en iedereen. Ik was warrig, kon nauwelijks helder denken of me concentreren en voelde me gejaagd. Werken ging niet meer, maar ook het dagelijkse leven thuis met jonge kinderen was te veel voor me.

De huisarts verwees me door naar ‘een psycholoog’ en ik koos voor Yvette vanwege haar persoonlijke verhaal en de verhalen van cliënten. Ik vond het heel fijn om met Yvette te praten. Ik dacht in eerste instantie: ik moet gewoon wat rustiger aan doen en wat meer aan mezelf denken en dan komt het wel goed, en het is fijn als er iemand is met wijsheid die dat af en toe tegen me wil zeggen. Maar ik heb uit de gesprekken met Yvette zoveel meer gehaald dan dat! Ik kijk met een vernieuwde blik en ben milder voor mezelf en de mensen om me heen. Ik heb inzichten gekregen die ik nooit zomaar zelf had kunnen krijgen.

Yvette dank voor alles, ook voor de dingen die ik op jouw aanraden gelezen, bekeken en beluisterd heb.

6 jaar geleden
Gabriella Fonseca Ribeiro
Marcel Drilling

Grateful and Thankful

I met Yvette during a challenging time in my life.

I had trouble controlling anxiety due to stress at work and personal life.

The sessions with Yvette helped to make myself stand on my own shoes again. I particularly enjoyed the good selection of books she suggested (and lended to me) during the treatment.

I’ve rediscovered myself and I’ve learned to listen to my own body. It has been an amazing journey and I’m very grateful to Yvette.

6 jaar geleden

Beoordeling Ervaringen van clienten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *