Coaching

In een coachingstraject begeleid ik jou op je innerlijke reis om het doel te behalen dat jij op je netvlies hebt. Dat doe ik door vragen te stellen, te prikkelen en te ondersteunen. Ik creëer een veilige en vertrouwde omgeving zodat jij in alle openheid kunt zoeken en onderzoeken om de voor jou betekenisvolle antwoorden te vinden. Om ervoor te zorgen dat we het doel van de coaching voor ogen houden, stellen we een concreet actieplan op. De invulling is op jouw maat, passend bij wie jij bent. Van heel praktisch psychologisch tot meer spirituele benaderingswijzen zoals:

Non-dual Kabbalistic Healing

Dit is een combinatie van inzichten uit de Joodse Kabbala, het Boeddhisme en de Westerse psychologie. Het zoekt naar een verbinding tussen het verstand en de intuïtie, waarbij diepere lagen van wijsheid worden aangeboord. Zo ontstaat er verbinding met jezelf en komt er ruimte voor harmonie en balans.

 

Wil je contact met mij voor meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek? Neem dan contact of bel mij direct op  06 41731672