Business Coaching

[two_col_75_25_col1]

[box_with_border background_color=” border_width=”]

 

Wandelend een gesprek voeren ?

De gesprekken kunnen in de praktijk plaatsvinden. Daarnaast is er als je dat prettiger vindt, de mogelijkheid tot beeldbellen via een beveiligde verbinding of wandelen op de hei. Voor gesprekken tijdens het wandelen heb ik een opleiding gevolgd bij De Buitenpsychologen.

EMDR behandelingen kunnen óf in de praktijk óf online plaatsvinden via beveiligd beeldbellen.

Weet je welkom, ook en juist in deze onzekere tijden.


[/box_with_border]

 

Business Coaching

Persoonlijk leiderschap

Hoe ga je om met de eenzaamheid intrinsiek aan iedere leidinggevende positie. Of, als je als medewerker de stap naar een leidinggevende positie zet en aanloopt tegen (oude) onzekerheid, wat kun je dan doen?

Veel belemmeringen op het werk ontstaan doordat mensen onvoldoende geleerd hebben om gezonde relaties met zichzelf of met anderen te onderhouden. Daardoor gaat veel talent, potentieel en productiviteit verloren. In mijn coaching besteed ik daarom veel aandacht aan relaties en daaruit voortvloeiend communicatie met anderen. Welke patronen zijn er ontstaan, hoe reageert de omgeving daarop en op welke manier kunnen deze doorbroken worden zodat effectief gedrag ontstaat. Ik begeleid zowel individuele medewerkers als teams. Het mooie is dat er een win-win situatie ontstaat.  Medewerkers ervaren minder belemmeringen en meer plezier in het werk. De organisatie ziet betrokken en productievere medewerkers terug, die een grote stap hebben gemaakt in het tonen van persoonlijk leiderschap.

 

Sparringpartner

Naast mijn deskundigheid als coach en psycholoog neem ik ook mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (IT-sector) mee. Ik snap de wisselwerking tussen mens en organisatie en fungeer niet alleen als partner voor de medewerker, maar ook als sparringpartner voor HR-afdelingen en arbo-artsen. Business Coaching kan moeilijke processen soepeler laten verlopen.  Ik vertel niet wat je wilt horen maar wat ik zie en zet je aan tot nadenken over veranderingen, verbeteringen. Samen werken we aan tastbare en meetbare resultaten.

Wil je contact met mij voor meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek? Neem dan contact op of bel mij direct op  06 41731672

[/two_col_75_25_col1]
[two_col_75_25_col2]

 

 

 

 

 

 

business coaching

[/two_col_75_25_col2]